De Lounge Club

DJ Senor Funk plays vinyl & DJ Senor Funk late night

De Ambi Club

Polly et les Quatre Snaar, Radio Guga & Domino

De Jazz Club

Esther Sels & Oak City Jazzband (100 Y jazz)

De Piano Club

The party table band, Paul Steegmans & Willy Appermont

"St. Vincentius", "Kinderen van Bethanië" en "KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk"

Genkerfolies 2017” staat borg voor een avond vol amusement en gezelligheid, maar is eigenlijk opgezet om integraal goede doelen te steunen. De opbrengst van deze avond gaat naar de "St. Vincentius", "De kinderen van Bethanië" en "KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk".

"St. Vincentius": Hier zullen jongeren uit kansarme gezinnen worden voorzien van een meegroeifiets om zo hun mobiliteitsmogelijkheden te vergroten. Dit project zal mede gerealiseerd worden i.s.m. Fietspunt Genk en Okazi. Het zal een voorbeeld zijn van maximale samenwerking in het armoedenetwerk.

"De Kinderen van Bethanië": We steunen het project “leer – en arbeidscentrum & partners” die het mogelijk maakt om kwetsbare jongeren weer aansluiting te laten vinden bij het “normale” onderwijs en opleidingscircuit.

KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk: Al 5 jaar op rij steunen wij dit project! Via een voetbalcompetitie tussen inmiddels 13 jeugdinstellingen, wordt hier aan kinderen zelfvertrouwen, respect en vooral fairplay en discipline bijgebracht. Deze groep van kwetsbare geplaatste jongeren blijft uw steun nodig hebben.

Deze projecten verdienen onze steun en we rekenen dan ook op uw talrijke aanwezigheid om ons toe te laten hen hierbij maximaal te helpen. 

Tot 10 november!

Genkerfolies

"GenkerFolies 2017" is een organisatie met een groot hart. De opbrengst van deze avond gaat naar "St. Vincentius", "Bethanië" en "KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk"

Het programma bekijken 

Inkomkaarten kopen